Skip to main content

Az ausztriabankszamla.hu egy osztrák-magyar vállalkozás. Magasan képzett privát bankáraink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az Osztrák Pénzügyi Felügyelet (Finanzmarktaufsicht, FMA) előírásait is betartják.

Az ausztriabankszamla.hu osztrák befektetési banki szolgáltatások közvetítését végzi lakossági és vállalati ügyfeleknek. Munkánkkal hidat képezünk az osztrák bankrendszer és a hazai befektetők között.

Vélemények rólunk

Egy rövid ideig dolgoztam kinn Ausztriában, akkor nyitottam kinn egy bankszámlát, az egyik itthon is ismert kereskedelmi banknál. Amikor visszatértem Magyarországra, problémát okozott a banki ügyeim intézése a kinti számlám kapcsán, terhessé váltak a kiutazások. Ugyanakkor megszerettem az osztrák minőséget és bankbiztonságot, így szó sem lehetett arról, hogy visszahozzam a pénzem magyar bankba. Ekkor kezdtem el utánajárni, hogy nem tudnék-e egy másik olyan osztrák bankhoz átmenni, ahol magyarul és online is lehet mindent intézni. Így találtam rá az ausztriabankszamla.hu- ra, segítségükkel pedig ráleltem egy felső-ausztriai privátbankra, akinek magyar ügyfélszolgálata is van, sőt magyar nyelvű online banking felülete. Azóta az ügyeimet utazgatás nélkül, az otthonom kényelméből intézem. Köszönöm a segítségüket!

Dr. Harangi Istvánügyvéd, Budapest

2 éve váltottam bankot az önök javaslatai alapján. Most kiszámoltam, hogy mennyivel többet fialt a pénzem Ausztriában, az Önök által javasolt banknál, mintha még a régi magyarországi bankom vezetné a pénzügyeimet, és nagyon megérte a csere! Köszönöm a segítségüket!

Kézdy AndreaHR manager, Budapest

Több magyar bankfiókban voltak a pénzeim szanaszét, mert állandóan dolgoztam, nem volt se kedvem, se időm tudatosan foglalkozni vele. Aztán jött 2022. és a hiperinfláció. Éreztem, hogy ha most nem lépek, elveszítem a pénzem értékének a felét vagy többet is. De biztonsági okokból inkább Ausztriába szerettem volna kivinni a megtakarításaimat, amiben az ausztriabankszamla.hu egyik privátbankára segített. Jó döntés volt.

Dr. Hamvas Ferencnőgyógyász, ex kórház igazgató, Budaörs

Adótanácsadással foglalkozom, munkám során ismertem meg egy üzletfelemet, akinek Ausztriában volt már évek óta bankszámlája. Jó ideje én is terveztem már kimenni Ausztriába, és keresni egy bankot valahol a határhoz közel, de mindig visszatartott, hogy nem beszélek németül és nincs kinti lakcímem se, munkahelyem se, bizonytalan voltam. Aztán az üzletfelem összekötött az ausztriabankszamla.hu egyik munkatárásával, aki eligazított a kérdéseimben és segített a megfelelő ausztriai bankszámla kiválasztásában. Ma már nyugodt lehetek a pénzem felől, mert az egyik legjobb minősítésű osztrák banknál tartom a pénzemet.

Sári Erzsébetadótanácsadó, Pécs

Munkámból eredően eurós árbevétellel rendelkezem, és csak akkora részt váltok vissza forintra, ami a megélhetésemhez szükséges, hisz az euró sokkal stabilabb, értékállóbb deviza, mint a forint. Több eurós számlám is volt itthoni bankoknál, de egyikkel sem voltam elégedett. A magas költségek mellett, gyakorlatilag nulla hozamot tudtak felmutatni. Sokáig kerestem a jó megoldást, de itthon nem sikerült rátalálnom. Ausztriában viszont igen! Hálás vagyok érte, köszi ausztriabankszamla.hu!

Somló Attilamérnök-közgazdász, Szeged

Egy élet megtakarítása az a kis pénzösszeg (nekünk ez is nagy összeg), amink van. Nem engedhettük tovább, hogy a forint elértéktelenedésével megsemmisüljön a vésztartalékunk, amit bevallok, a párnacihában tartottunk otthon, mert nem bízunk a magyarországi bankokban. Évek óta bosszantott, hogy egyre nehezebb elmennünk az évi egyszeri júliusi spanyolországi nyaralásunkra, mert a pénzünk egyre kevesebbet ér az EU-ban. Ezért eldöntöttük a nejemmel, hogy átváltjuk a megtakarításunkat euróra, és euróban próbáljuk meg fialtatni „a sógoréknál”. Mivel egy ismerősünk se él kinn, aki tudott volna segíteni, így a fiamat kértem meg, hogy segítsen, aki pedig egy jó ismerőse révén ismertetett meg bennünket az ausztriabankszamla.hu tanácsadójával. Ennek már több éve. Szerencsésnek érzem magam, hogy a sors így alakította.

Báthory Vilmosnyugdíjas kisgép szerelő, Budapest

Nem bízom a magyar pénzügyi rendszerben azóta, hogy a Budacash és a Quaestor bebukási ügyek voltak, sajnos mindkettőben érintett voltam. Ekkor telt be nálam a pohár. Eldöntöttem, hogy elviszem a pénzemet külföldre. Ausztria tűnt a legkézenfekvőbbnek, nemcsak azért, mert az a tapasztalatom, hogy Ausztriában a fű is zöldebb, hanem azért, mert közel van, és tudom, hogy az egyik legbiztonságosabb, legkiszámíthatóbb jogállam az EU-ban. Nem vagyok szegény ember, de megdolgoztam minden centemért, ezért nemcsak azt tartom fontosnak, hogy biztonságos bankban legyen a pénzem, hanem azt is, hogy mindig a számomra legkedvezőbb számlatípuson legyen elhelyezve. Ebben az ausztriabankszamla.hu egyik kollégája a dedikált tanácsadó partnerem, akivel már évek óta eredményesen intézem a kinti banki ügyeimet.

Varga Tamásépítési vállalkozó, Szeged

Megnyugtató számomra, hogy nemcsak a bankszámlanyitási dokumentáció volt magyar nyelvű, hanem magyar nyelvű a kapcsolattartóm is a nekem ajánlott ausztriai banknál. A számlát még csak 9 hónapja nyitottam az ausztriabankszamla.hu segítségével, de már most érzem a minőségi ugrást a korábbi tapasztalataimhoz képest. Az Önök szolgáltatását jó szívvel ajánlom ismerőseimnek is.

Szemes Katalin Annairodavezető asszisztens, Pomáz

Vegye fel velünk a kapcsolatot!